Habroló recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A leveles tésztát kiterítjük, majd vékonyra nyújtjuk sodrófával. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájával megkenjük a tésztát, majd kb. fél centis csíkokra vágjuk, és feltekerjük a fémcsövekre.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt pirosra sütjük.
A cukrot gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét. A krémet habzsákba töltjük.
A tésztát kivesszük a sütőből, lehúzzuk a csőről, kicsit hűlni hagyjuk, majd megtöltjük a habbal.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »