Habroló recept
Ők is elkészítették
Elkészítése:
A leveles tésztát kiterítjük, majd vékonyra nyújtjuk sodrófával. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájával megkenjük a tésztát, majd kb. fél centis csíkokra vágjuk, és feltekerjük a fémcsövekre.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt pirosra sütjük.
A cukrot gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét. A krémet habzsákba töltjük.
A tésztát kivesszük a sütőből, lehúzzuk a csőről, kicsit hűlni hagyjuk, majd megtöltjük a habbal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »









