Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rácsos, habos almás linzer recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Tészta hozzávalói:

    • 45 dkg liszt
    • 1 sütőpor
    • 1 margarin
    • 20 dkg porcukor
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája

    Töltelékhez:

    • alma
    • 20 dkg cukor
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS keményre vert habja 20 dkg kristálycukorral
    • 1 vaníliás cukor

    Elkészítése: A tésztának valót összegyúrom, és a kétharmad részét tepsibe teszem. Ráterítem a tölteléket, és a tojások fehérjét kemény habbá verem, ekkor teszem bele a cukrot, apránként, amivel még tovább verem. A töltelékre terítem, és a maradék tésztával berácsozom. Lassan sütöm, hogy a hab ne barnuljon meg.

    Az almát egy kicsit megdinsztelem, hozzáadom a cukrot, de még 2 evőkanál búzadarát is, a biztonság kedvéért. Dióval, mákkal is nagyon finom.

    A receptet Szinai Erzsébettől kaptuk. Köszönjük neki!
    [ad#Google Adsense Cikk]

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá