Gyümölcsös-csokis piskóta recept

Hozzávalók egy 25*25 cm-es tepsihez/formához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 ek átszitált finomliszt
- 8 ek porcukor
- 1 cs sütőpor
- meggy vagy más gyümölcs
- csokidarabok
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A sárgákat a porcukorral fehéredésig keverjük, majd apránként adagoljuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet, majd utoljára a felvert habot forgatjuk óvatosan bele.
Jól összekeverjük, hogy teljesen egynemű masszát kapjunk.
Kivajazzuk és lisztezzük a tepsit és a masszát beleöntjük, majd elsimítjuk. Megszórjuk a meggydarabokkal, csokoládédarabokkal és alacsony lángon, 160 fokra előmelegített sütőben megsütjük szép pirosra kb 30 perc alatt. Tűpróbát végezzünk!
Porcukorral meghintve tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »