Gluténmentes sajttorta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
90 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vanília ízű GM pudingpor
- 15 dkg eritrit por
- 20 dkg tejföl
- 50 dkg mascarpone
- vanília aroma, vaníliás cukor
A torta aljához:
- 5 dkg vaj
- 20 dkg mindenmentes zabpehely keksz
Elkészítése:
A mindenmentes zabpehely kekszet ledaráljuk és az olvasztott vajjal összegyúrjuk.
Egy pite, vagy torta formát kivajazunk és a masszát belenyomkodjuk.160 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.
A mascarponét a tejfölt, az eritritet, vaníliát habosra keverjük robotgép segítségével, egyenként hozzáadjuk a tojásokat és a pudingport is.
A krémet a süteménylapra simítjuk és kb 50 percig sütjük, 160 fokon. Langyosra hűtve kínáljuk.
Forrás: https://scarletsite.hu/node/431
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.