Gluténmentes sajttorta recept

Hozzávalók:
- 4 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vanília ízű GM pudingpor
- 15 dkg eritrit por
- 20 dkg tejföl
- 50 dkg mascarpone
- vanília aroma, vaníliás cukor
A torta aljához:
- 5 dkg vaj
- 20 dkg mindenmentes zabpehely keksz
Elkészítése:
A mindenmentes zabpehely kekszet ledaráljuk és az olvasztott vajjal összegyúrjuk.
Egy pite, vagy torta formát kivajazunk és a masszát belenyomkodjuk.160 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.
A mascarponét a tejfölt, az eritritet, vaníliát habosra keverjük robotgép segítségével, egyenként hozzáadjuk a tojásokat és a pudingport is.
A krémet a süteménylapra simítjuk és kb 50 percig sütjük, 160 fokon. Langyosra hűtve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »