Gesztenyekrémes-dióhabos linzer szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk és egy kissebb, kb 15*25 cm-es tepsibe nyújtjuk és megkenjük a gesztenyekrémmel.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan beleforgatjuk a darált diót és a vaníliás cukrot. Ezt a habot a tésztára öntjük.
Előmelegített sütőben, 180 fokon 20-25 perc alatt készre sütjük.
Ha kihűlt, felszeleteljük és tejszínhabbal tálalhatjuk, de nélküle is finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »