Elefánt könnycsepp recept

Elkészítése:
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, beletesszük a tojássárgáját, tovább keverjük, majd a kakaóval és a sütőporral elkevert lisztet egy fakanál segítségével könnyedén hozzá keverjük.
30×34 cm-es tepsiben megsütjük.
A pudingokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd kihűtjük és a vajjal habosra keverjük.
A megsült tésztát porcukorral hintett konyharuhára borítjuk és jó szorosan feltekerjük.
A mikor kihűlt a tészta kibontjuk.
A krémmel a tésztát megkenjük, a banánokat a felénk eső oldal szélére tesszük és feltekerjük.
A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk, majd a süteményünket bevonjuk.
Tortadarával bevontjuk.
Jól behűtjük és pár óra múlva szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »