Elefánt könnycsepp recept
Elkészítése:
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá verjük, beletesszük a tojássárgáját, tovább keverjük, majd a kakaóval és a sütőporral elkevert lisztet egy fakanál segítségével könnyedén hozzá keverjük.
30×34 cm-es tepsiben megsütjük.
A pudingokat a cukorral és a tejjel felfőzzük, majd kihűtjük és a vajjal habosra keverjük.
A megsült tésztát porcukorral hintett konyharuhára borítjuk és jó szorosan feltekerjük.
A mikor kihűlt a tészta kibontjuk.
A krémmel a tésztát megkenjük, a banánokat a felénk eső oldal szélére tesszük és feltekerjük.
A csokoládét az étolajjal felolvasztjuk, majd a süteményünket bevonjuk.
Tortadarával bevontjuk.
Jól behűtjük és pár óra múlva szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »









