Egyszerű paprikás csirke leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 1 evőkanál zsír vagy más zsiradék
- 1 nagyobb fej hagyma
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 1 mokkáskanál őröltbors
- só ízlés szerint
- 1 db zöld paprika
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg fehérrépa
- 10 dkg zeller
- 1 zellerszár
- 15 dkg száraz tészta
Elkészítése:
A hagymát finomra vágjuk, majd a felmelegített zsiradékon megdinszteljük, félrehúzzuk és rátesszük a paprikát és felöntjük 2 liter vízzel.
Beletesszük a meghámozott és darabolt zöldségeket, az egész zöld paprikát, sót és borsot ízlés szerint, majd a csirkecombokat és felforraljuk, majd mérsékeljük alatta a lángot.
Mikor félig megfőtt a csirkecomb, akkor hozzáadjuk a tésztát és készre főzzük.
Tipp:
Tálaláskor egy kanál tejfölt keverhetünk hozzá ha van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »