Egyszerű paprikás csirke leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 1 evőkanál zsír vagy más zsiradék
- 1 nagyobb fej hagyma
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 1 mokkáskanál őröltbors
- só ízlés szerint
- 1 db zöld paprika
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg fehérrépa
- 10 dkg zeller
- 1 zellerszár
- 15 dkg száraz tészta
Elkészítése:
A hagymát finomra vágjuk, majd a felmelegített zsiradékon megdinszteljük, félrehúzzuk és rátesszük a paprikát és felöntjük 2 liter vízzel.
Beletesszük a meghámozott és darabolt zöldségeket, az egész zöld paprikát, sót és borsot ízlés szerint, majd a csirkecombokat és felforraljuk, majd mérsékeljük alatta a lángot.
Mikor félig megfőtt a csirkecomb, akkor hozzáadjuk a tésztát és készre főzzük.
Tipp:
Tálaláskor egy kanál tejfölt keverhetünk hozzá ha van.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »