Egyszerű paprikás csirke leves recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- 1 evőkanál zsír vagy más zsiradék
- 1 nagyobb fej hagyma
- 1 teáskanál fűszerpaprika
- 1 mokkáskanál őröltbors
- só ízlés szerint
- 1 db zöld paprika
- 15 dkg sárgarépa
- 15 dkg fehérrépa
- 10 dkg zeller
- 1 zellerszár
- 15 dkg száraz tészta
Elkészítése:
A hagymát finomra vágjuk, majd a felmelegített zsiradékon megdinszteljük, félrehúzzuk és rátesszük a paprikát és felöntjük 2 liter vízzel.
Beletesszük a meghámozott és darabolt zöldségeket, az egész zöld paprikát, sót és borsot ízlés szerint, majd a csirkecombokat és felforraljuk, majd mérsékeljük alatta a lángot.
Mikor félig megfőtt a csirkecomb, akkor hozzáadjuk a tésztát és készre főzzük.
Tipp:
Tálaláskor egy kanál tejfölt keverhetünk hozzá ha van.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »