Duplán pudingos, töltött virágok recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg finomliszt
- 10 dkg pudingpor (ízléstől függően bármilyen ízű lehet)
Puncsos krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak puncsízű pudingpor (hidegen keverhető)
- 1 ek rum
Vaníliás krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak vanília ízű pudingpor (hidegen keverhető)
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, vaníliás cukorral krémesre keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a pudingport. Én másfél adagot sütöttem, így a hozzávalókat is felszoroztam. Én vaníliás és csokis pudingport használtam.
Kinyújtjuk 4 mm vastagra, kiszaggatjuk és 170 fokon 6-7 percig sütjük.
A krémeket egyenkéknt elkészítjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt.
A kekszeket megtöltjük a krémmel. Enyhén meghintjük porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










