Duplán pudingos, töltött virágok recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg finomliszt
- 10 dkg pudingpor (ízléstől függően bármilyen ízű lehet)
Puncsos krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak puncsízű pudingpor (hidegen keverhető)
- 1 ek rum
Vaníliás krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak vanília ízű pudingpor (hidegen keverhető)
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, vaníliás cukorral krémesre keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a pudingport. Én másfél adagot sütöttem, így a hozzávalókat is felszoroztam. Én vaníliás és csokis pudingport használtam.
Kinyújtjuk 4 mm vastagra, kiszaggatjuk és 170 fokon 6-7 percig sütjük.
A krémeket egyenkéknt elkészítjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt.
A kekszeket megtöltjük a krémmel. Enyhén meghintjük porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »










