Duplán pudingos, töltött virágok recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 25 dkg margarin
- 10 dkg porcukor
- 2 cs vaníliás cukor
- 25 dkg finomliszt
- 10 dkg pudingpor (ízléstől függően bármilyen ízű lehet)
Puncsos krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak puncsízű pudingpor (hidegen keverhető)
- 1 ek rum
Vaníliás krém:
- 5 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 4 ek folyékony habtejszín
- 1 tasak vanília ízű pudingpor (hidegen keverhető)
Elkészítése:
A margarint a porcukorral, vaníliás cukorral krémesre keverjük, hozzáadjuk a lisztet és a pudingport. Én másfél adagot sütöttem, így a hozzávalókat is felszoroztam. Én vaníliás és csokis pudingport használtam.
Kinyújtjuk 4 mm vastagra, kiszaggatjuk és 170 fokon 6-7 percig sütjük.
A krémeket egyenkéknt elkészítjük. A margarint habosra keverjük a porcukorral, pudinggal, rummal, majd fokozatosan hozzáadjuk a tejszínt.
A kekszeket megtöltjük a krémmel. Enyhén meghintjük porcukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

9 ínycsiklandó ebéd ötlet, amikkel spórolhatsz egy kicsit!
Van amikor kevés pénzből kell okosan gazdálkodni. Ezekkel a finom és laktat
Tovább olvasom »
8 gyümölcsös süti, amitől a nyár még édesebb lesz
A nyár ízei egy tortában – friss, gyümölcsös, krémes sütemények, amik bárme
Tovább olvasom »
A fasírt is lehet különleges – 8 recept, amit imádni fogsz!
A fasírt igazi örök kedvenc – de ki mondta, hogy csak a klasszikus változat
Tovább olvasom »
Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »