Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Diós-meggyes kevert sütemény recept

Diós-meggyes kevert sütemény
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 2 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 22 dkg cukor
    • 6 dkg margarin
    • 1 cs vaníliás cukor
    • citromlé ízlés szerint
    • 15 dkg darált dió
    • 22 dkg liszt
    • fél cs sütőpor
    • 4 ek tej

    Továbbá:

    • magozott meggy(fél üveg)
    • kb 3 dkg mandulapehely
    • 20×30 cm-es tepsi
    • sütőpapír

    Elkészítése:
    A margarint,a cukrokat,tojásokat habosra keverjük,hozzáadjuk a diót,citromlevet,tejet és a sütőporral elkevert lisztet.
    Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük,elsimítjuk,a meggyel és mandulapehellyel megszórjuk és tűpróbáig sütjük 180 fokon.
    Finom,roppanós a teteje,mandula helyett vágott dióval is megszórhatjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá