Diós-meggyes kevert sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 22 dkg cukor
- 6 dkg margarin
- 1 cs vaníliás cukor
- citromlé ízlés szerint
- 15 dkg darált dió
- 22 dkg liszt
- fél cs sütőpor
- 4 ek tej
Továbbá:
- magozott meggy(fél üveg)
- kb 3 dkg mandulapehely
- 20×30 cm-es tepsi
- sütőpapír
Elkészítése:
A margarint,a cukrokat,tojásokat habosra keverjük,hozzáadjuk a diót,citromlevet,tejet és a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük,elsimítjuk,a meggyel és mandulapehellyel megszórjuk és tűpróbáig sütjük 180 fokon.
Finom,roppanós a teteje,mandula helyett vágott dióval is megszórhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »