Diós-meggyes kevert sütemény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók:
- 2 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 22 dkg cukor
- 6 dkg margarin
- 1 cs vaníliás cukor
- citromlé ízlés szerint
- 15 dkg darált dió
- 22 dkg liszt
- fél cs sütőpor
- 4 ek tej
Továbbá:
- magozott meggy(fél üveg)
- kb 3 dkg mandulapehely
- 20×30 cm-es tepsi
- sütőpapír
Elkészítése:
A margarint,a cukrokat,tojásokat habosra keverjük,hozzáadjuk a diót,citromlevet,tejet és a sütőporral elkevert lisztet.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük,elsimítjuk,a meggyel és mandulapehellyel megszórjuk és tűpróbáig sütjük 180 fokon.
Finom,roppanós a teteje,mandula helyett vágott dióval is megszórhatjuk.
Forrás: https://csokolade.network.hu
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.