Diós linzikoszorú recept
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összedolgozzuk, majd becsomagoljuk és hűtőbe tesszük egy órára.
Enyhén lisztezett deszkán 3 mm vastagra nyújtjuk és tetszés szerinti kiszúróval kiszaggatjuk.
Enyhén felvert tojásfehérjével lekenjük a korongokat, majd megszórjuk cukros dióval. Sütőpapírral fedett tepsiben világosra sütjük 180 fokon kb 7-8 perc alatt.
Kihűlés után lekvárral összeragasztunk 2-2-őt, majd ízlés szerint díszíthetjük (nálam olvasztott csokival).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









