Diós-almás kevert süti recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 dkg cukor
- 1 dl olaj
- citromhéj (ízlés szerint)
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 6 evőkanál tejföl
- 10 dkg finomliszt
- 10 dkg darát dió
- 2 reszelt alma
Elkészítése:
Az egész tojást a cukorral kézi habverővel kikeverjük, hozzákeverjük az olajat, a citromhéjat, a szódabikarbonát és a tejfölt.
Ezután a lisztet, a darát diót, a reszelt almát is belekeverjük és az így elkészített masszát kivajazott, kilisztezett, 20-22 cm-es tepsiben megsütjük.
Amikor megsült, porcukrot szórhatunk rá és szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »