Diós-almás kevert süti recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 8 dkg cukor
- 1 dl olaj
- citromhéj (ízlés szerint)
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 6 evőkanál tejföl
- 10 dkg finomliszt
- 10 dkg darát dió
- 2 reszelt alma
Elkészítése:
Az egész tojást a cukorral kézi habverővel kikeverjük, hozzákeverjük az olajat, a citromhéjat, a szódabikarbonát és a tejfölt.
Ezután a lisztet, a darát diót, a reszelt almát is belekeverjük és az így elkészített masszát kivajazott, kilisztezett, 20-22 cm-es tepsiben megsütjük.
Amikor megsült, porcukrot szórhatunk rá és szeleteljük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »