Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Triplán csokis süti recept

Triplán csokis süti
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    A tésztához:

    • 10 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 8 ek finomliszt
    • 8 ek kristálycukor
    • 1 cs sütőpor
    • 6 dkg fehércsokoládé
    • 6 dkg étcsokoládé

    A krémhez:

    • 5 dkg csokis pudingpor
    • 25 dkg margarin
    • 8 ek porcukor
    • 4 dl tej

    A tetejére:

    • 20 dkg ét csoki
    • 2 ek étolaj
    • 0,5 dl tej

    Elkészítése:
    Bekeverjük a piskótatésztát, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe étcsokit, a másik felébe fehércsokit reszelünk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe felváltva fehér és barna csíkokat öntünk a tésztából két sorban. A második sort ellentétesen kezdjük. Ahová fehér csík került, a tetejére barnát öntsünk. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. A margarint habosra keverjük négy evőkanál porcukorral. A pudingot megfőzzük a tejjel és négy evőkanál porcukorral. Hagyjuk hűlni. Ha a puding már csak langyos, apránként a margarinos krémhez keverjük. A piskótát lapjával félbe vágjuk, megkenjük a krémmel. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, belekeverjük a tejet és az olajat. Bevonjuk vele a piskóta tetejét. Hűtőbe tesszük egy órára. Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá