Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
Bekeverjük a piskótatésztát, majd kétfelé osztjuk. Az egyik felébe étcsokit, a másik felébe fehércsokit reszelünk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe felváltva fehér és barna csíkokat öntünk a tésztából két sorban. A második sort ellentétesen kezdjük. Ahová fehér csík került, a tetejére barnát öntsünk. Előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük. A margarint habosra keverjük négy evőkanál porcukorral. A pudingot megfőzzük a tejjel és négy evőkanál porcukorral. Hagyjuk hűlni. Ha a puding már csak langyos, apránként a margarinos krémhez keverjük. A piskótát lapjával félbe vágjuk, megkenjük a krémmel. Az étcsokoládét gőz fölött felolvasztjuk, belekeverjük a tejet és az olajat. Bevonjuk vele a piskóta tetejét. Hűtőbe tesszük egy órára. Jó étvágyat kívánok hozzá!