Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Csokis-mogyorókrémes piskóta recept

Csokis-mogyorókrémes piskóta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
80 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    A piskótához:

    • 10 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 ek cukor
    • 8 ek finom liszt
    • 2 ek kakaópor
    • 1 mk szódabikarbóna

    A krémhez:

    • 30 dkg margarin
    • 15 dkg porcukor
    • 3 kanál kakaópor
    • 0,5 ü rumaroma
    • 20 dkg mogyorókrém
    • 2 kanál kókuszreszelék

    Elkészítése:
    Az összetevőkből kakaós piskótát sütünk. (Én 27-cm-es tortaformát használtam.) A tésztát hagyjuk kihűlni, majd három lapba vágjuk.

    A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaóport és a rumaromát.

    A piskótából két lapot megkenünk a kakaós krémmel. A tetejét a mogyorókrémmel kenjük meg és megszórjuk kókuszreszelékkel.

    Felvágás előtt hűtőbe tesszük, legalább egy órára.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá