Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Céklás-csokis brownie recept

Céklás-csokis brownie
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg főtt cékla finomra reszelve
    • 10 dkg kókuszzsír
    • 20 dkg eritrites vagy nyírfacukros étcsokoládé
    • 1 teáskanál vaníliakivonat vagy házi vaníliás cukor
    • 20 dkg méz
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 10 dkg mandulaliszt (őrölt mandula)
    • 2 dkg kakaópor
    • fél teáskanál szódabikarbóna

    Elkészítése:

    Először a száraz hozzávalókat összekevertem, hozzáadtam a céklát és a a kókuszzsíron felolvasztott csokit. Egynemű tésztává kevertem.

    A tojásokat a mézzel, cukorral vertem habosra és hozzáöntöttem a “száraz” hozzávalókhoz (a céklának gyönyörű bordó leve lett).

    Szilikon sütőformába (őzgerinc) simítottam és 180 fokon kb 50 percig sütöttem. Tűpróba a biztos, ha már nem ragad a massza, jó a süti.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá