Barackos krémes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg leveles tészta
- kb 30 db babapiskóta
- barack befőtt
- 1 l tej
- 3 cs vanília ízű pudingpor
- 4-5 ek cukor (ízlés szerint)
- porcukor, vaníliás cukor ( a tetejére)
Elkészítése:
A leveles tésztát kinyújtjuk és félbevágjuk.
A tepsit (gáztepsi méret) sütőpapírral kibéleljük, rátesszük az egyik tésztalapot, a tésztára a babapiskótát, erre pedig a lecsepegtetett barackot.
Sűrű pudingot főzünk a cukorból, tejből és a pudingporból. Elfelezzük és az egyikb felébe kakaóport keverünk.
A pudingot, először a simát, majd a kakaósat még melegen ráöntjük a piskótás-barackos tésztára. Én még megszórtam 2 ek cukrozott kakaóval is).
A tetejét a második tésztalappal lefedjük és 180 fokon, kb 25 perc alatt megsütjük.
A sütit kihűtjük, majd porcukorral vagy vaníliás cukorral megszórjuk.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »