Apró linzerek recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg finomliszt
- 40 dkg margarin
- 20 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 1 cs vaníliás cukor
- 10 g (narancsos) cukor
- citromhéj
- 0,5 üveg baracklekvár
- 0,5 üveg eperlekvár
Elkészítése:
A liszthez hozzáadtam a porcukrot, elkevertem, majd hozzáadtam a citromhéjat, narancsos cukrot végül a margarint és az egészet gyors mozdulatokkal összedolgoztam.
Folpacka csomagoltam és 1 órára hűtőbe tettem.
A tésztát kinyújtjuk 3-4 mm vastagra, kiszaggatjuk és 170 fokos sütőben 15 perc alatt megsütjük.
1-1 kihűlt tésztát tetszőleges lekvárral összeragasztunk. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Tipp:
Vanília örleményt lehet pluszban tenni a tésztájába.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »