Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Almás krémes recept

Almás krémes
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 6 evőkanál liszt
    • 1 kg alma
    • 1 cs sütőpor

    A krémhez:

    • 4 cs vaníliapuding
    • 1 liter víz
    • 6 evőkanál cukor
    • 6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje

    A tetejére:

    • 5 dl habtejszín

    Elkészítése:

    Hat tojásból piskótát sütünk úgy,hogy a sütőpapírral bélelt tepsi aljára almaszeleteket teszünk. Ha a tészta megsült, felfordítjuk, hogy az almás része kerüljön felülre. A pudingot a vízzel és 2 evőkanál cukorral sűrűre főzzük. 6 tojásfehérjéből, 6 evőkanál cukorral kemény habot verünk,majd a meleg pudinggal elkeverjük. A tészta tetejére kenjük. Ezután a tejszínből kemény habot verünk, majd a sütemény tetejére simítjuk. Fahéjjal meghintve,kockára szeletelve kínáljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá