Almás-diós kevert süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 9 közepes méretű alma
- 1 evőkanál fahéj
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg cukor
- 3 cs vaníliás cukor
- 1 dl étolaj
- 50 dkg finomliszt
- 1 citrom reszelt héja
- 2 csomag sütőpor
- 18 dkg darált dió
Elkészítése:
Az almát lereszeljük és a fahéjjal összekeverjük.
A tojásokat a cukorral, vaniliás cukrokkal, olajjal, liszttel, citromhéjjal, sütőporokkal és a dióval jól összekeverjük. Végül beleforgatjuk a lereszelt almát is.
Nagyobb méretű, de gáztepsitől kisebb tepsit sütőpapírral kibéleljük és belesimítjuk a tésztát. Tetejére szórhatunk durvára darált diódarabokat.
180 fokon szép pirosra sütjük kb 45 perc alatt. Miután kihűlt felszeleteljük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »