Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Te is imádod a vadast? – 5 szuper recepttel

Dátum: 2015-12-01 / Írta: Budai István / Látták: 10118 /

Majdnem mindegy, hogy melyiket választod, hiszen mind tökéletes!




  • 1. Vadas zsemlegombóccal

    zsemle

    Hozzávalók:

    1. 0,5 kg hús (disznó, csirke, vad, marha)
    2. 1 fej vöröshagyma
    3. 1 evőkanál ecet
    4. egész bors
    5. babérlevél
    6. koriander
    7. cukor
    8. olaj
    9. liszt
    10. 1-2 evőkanál mustár
    11. 2-3 evőkanál tejföl
    12. répa

    A recept ide kattintva folytatódik!

    2. Csirkemell falatok vadasan

    vadascsirke

    Hozzávalók:

    1. 4 ek étolaj
    2. 2 csirkemell filé
    3. 2 sárgarépa
    4. 2 fehérrépa
    5. 1 vöröshagyma
    6. 1 dl száraz vörösbor
    7. 3 babérlevél
    8. 5 boróka bogyó
    9. őrölt bors
    10. 3 ek cukor
    11. 1 citrom
    12. 1-2 ek mustár
    13. 2 dl tejföl
    14. 2 ek almaecet

    A recept ide kattintva folytatódik!

    3. Házinyúl vadasan

    nyuszi

    Hozzávalók:

    1. 1 nyúl
    2. 3 sárgarépa
    3. 1 zellergumó
    4. 2 fehérrépa
    5. 1 vöröshagyma
    6. 3 gerezd fokhagyma
    7. 2 dl száraz fehérbor
    8. 6 babérlevél
    9. 10 szem boróka bogyó
    10. 10 szem bors
    11. 1-2 ek mustár
    12. 3 ek almaecet

    A recept ide kattintva folytatódik!

    4. Vadas marha szalvétagombóccal

    vadasmarha

    Hozzávalók:

    1. 60 dkg marha vesepecsenye
    2. 1 fej vöröshagyma
    3. 3 db sárgarépa közepes nagyságú
    4. 2 db kisebb fehérrépa
    5. 1/2 zeller
    6. kb 5 dkg 10 dkg füstölt szalonna
    7. 8 szem borókabogyó
    8. 1 tk egész feketebors
    9. 4 db babérlevél
    10. 0,5 dl ecet
    11. 0,5 dl száraz fehérbor
    12. 0,5 dl olaj
    13. 3 ek vaj
    14. 1 ek cukor
    15. 1/2 db citrom
    16. 1 ek liszt

    A recept ide kattintva folytatódik!

    5. Vadas csirkemell spagettivel

    vadascsirkemell

    Hozzávalók:

    1. ½ kg spagetti tészta
    2. 4 db csirkemell
    3. 20 dkg füstölt szalonna
    4. só, bors

    A recept ide kattintva folytatódik!

     

    Szólj hozzá