Leves: Gombás burgonyaleves galuskával recept
Hozzávalók:
- 20 dkg gomba (üveges, szeletelt)
- 1 szál sárgarépa
- 1 szál fehérrépa
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 4 közepes burgonya
- 3 dkg zsír
- 1 evőkanál liszt
- 1 teáskanál kakukkfű
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 közepes kemény paradicsom
- 3-4 karika zöldpaprika
- aprított petrezselyemzöld ízlés szerint
A galuskához:
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 7 dkg liszt (kb)
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
Főétel A: Paradicsomos-csirkés csőben sült penne recept
Hozzávalók:
- 50 dkg hámozott, paradicsomlében eltett paradicsom
- 1 egész csirkemell
- 1 tk (barna)cukor
- 1/4-ed tk chilipehely
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 3 ek mascarpone
- só, bors
- 20 dkg penne
- olaj
- 10 dkg mozzarella
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
Főétel B: Sajtos rakott karfiol recept
Hozzávalók:
- 800 g karfiol
- 4 nagy FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 120 g tejföl
- 130 g reszelt sajt
- 1,5 tk só
- Só a karfiol főzéséhez
- 1 teáskanál szárított fokhagyma
- bors
- margarin
- 1 kis csokor újhagyma
Recept ide kattintva folytatódik! »»»
Desszert: Kókuszos-szilvás pite recept
Hozzávalók:
- 6 dkg kukoricaliszt (gluténmentes)
- 6 dkg kukoricadara
- 10 dkg eritrit
- 1 tk vaníliaaroma
- 1/2 cs sütőpor
- 10 dkg darált dió
- 6 dkg kókuszreszelék
- 1 kk őrölt kardamom
- 1 citrom reszelt héja és leve
- csipet só
Recept ide kattintva folytatódik! »»»