1. Gombás karaj szeletek
Hozzávalók:
- 6 szép szelet karaj
- só ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
- 5-6 dkg finomliszt
- 1 tk pirospaprika
- 3 dl étolaj
- 1 kis üveg csiperke gomba (szeletelt)
- 1 tk pirospaprika
- őrölt bors ízlés szerint
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ek zsír
- 1 tk házi paprikakrém
- 1 paradicsom
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Labanc vagy kuruc pecsenye
Hozzávalók:
- 6 vastagabb szelet tarja
- só, bors ízlés szerint
- mustár
- 6 szelet füstölt, főtt sonka
- 6 szelet kicsit keményebb sajt
- 3 ek finomliszt
- 1,5 tk fűszerpaprika
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Serpenyős mustáros csirkecomb
Hozzávalók:
- 4 egész csirkecomb
- só, bors ízlés szerint
- 2 kk kakukkfű
- 10 dkg húsos, füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1,5 dl fehérbor
- 1 dl víz
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Karajszeletek ínyenc raguval
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 2 db hegyes erős paprika
- 4 szál újhagyma
- 15 dkg bacon
- 20 dkg trappista sajt
- 15 dkg konzerv kukorica
- 1 tk. só
- 1 mk. őrölt bors
- 1 tk chili pehely
- 2 ek étolaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Erdei sonkába göngyölt csirkemell
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 5-6 dkg fetasajt
- 1 db gomolya mozzarella
- 2 db csípős paprikás Medve sajt
- egy db kisebb hagyma
- 4-5 db szárított paradicsom,3-4 db friss paradicsom
- néhány szál petrezselyemzöld
- 4 szelet erdei sonka
- só, bors ízlés szerint
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2 ek görög joghurt
- 1 csipet csili paprika
- 1 ek szójaszósz
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Tepsis csirkecomb
Hozzávalók:
- 8 csirkecomb (nálunk most felső, de lehet alsóval és vagyesen is)
- finomliszt
- só, bors ízlés szerint
- a tetejére kb 20 dkg reszelt sajt
- 350 g tejföl
- 1 ek mustár
- 1 ek méz
- 3 gerezd fokhagyma
- kb 0,5 dl étolaj
- só, bors ízlés szerint
A recept ide kattintva folytatódik >>>
7. Sajtos tepsis karaj paprikásan
Hozzávalók:
- 8 közepes szelet karaj
- 2 ek olaj
- 8 borsónyi csemege paprikakrém
- 1 csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 20 dkg tejföl
- 15 dkg trappista sajt