Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

A sertés hús legjava: 6 szaftos finomság receptje

Dátum: 2016-01-13 / Írta: Budai István / Látták: 23933 /

Egy igazi koleszterinbomba, de nagyon finom!




  • 1. Sült császárszalonna házilag

    csaszar

    Hozzávalók:

    1. 1,5 kg bőrös császárszalonna (csont nélkül)
    2. 2 db vöröshagyma
    3. 1 fej fokhagyma
    4. 3 babérlevél
    5. 1 tk fekete szemesbors
    6. 1 kk koriander mag
    7. 1 ek só
    8. 20 dkg sertészsír a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    2. Vasi pecsenye

    vasi

    Hozzávalók:

    1. 4 szelet sertéskaraj
    2. 4 gerezd fokhagyma
    3. 2 dl tej
    4. ízlés szerint só
    5. 3 ek finomliszt
    6. 1 tk pirospaprika
    7. 0,5 dl étolaj

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    3. Debreceni töltött karaj

    toltottkaraj

    Hozzávalók:

    1. 1 kg sertés rövidkaraj
    2. 250 g kolbász (füstölt)
    3. 1 közepes paradicsom
    4. 1 közepes paprika
    5. só ízlés szerint
    6. bors ízlés szerint (őrölt)
    7. 1 kk fűszerpaprika
    8. 3 ek napraforgó olaj
    9. 0,5 dl víz

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    4. Mézes mustáros oldalas

    mezmustaros

    Hozzávalók:

    1. 1 kg oldalas
    2. 4-5 ek méz
    3. 4-5 ek mustár
    4. 1dl bor
    5. 1dl szójaszósz
    6. vegeta, bors,magyaros fűszerkeverék
    7. 2dl víz
    8. 1ek zsiradék

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    5. Pörkölt tarjából bográcsban

    tarja pöri

    Hozzávalók:

    1. 1,5 kg sertéstarja
    2. 3 nagy fej vöröshagyma
    3. 3 púpos ek tyúkzsír
    4. 3 nagyobb paprika
    5. 3 közepes paradicsom
    6. 1,5 tk őrölt paprika
    7. 1 ek paprikakrém (ízlés szerint lehet csípős is)
    8. 2 kk só
    9. 1 kk őrölt bors

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    6. Fűszeres sertésszelet borban pácolva

    borban

    Hozzávalók:

    1. 80 dkg sertéscomb
    2. 5-6 gerezd fokhagyma
    3. 1 tk durvára darált bors
    4. 1 tk grill fűszerkeverék
    5. 4 ek mustár
    6. 2 chili paprika
    7. 2 dl félédes vörösbor
    8. étolaj

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    Szólj hozzá