Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

9 zseniális bunda, amikkel különlegesebbé teheted a mindennapi ételeidet.

Dátum: 2024-01-17 / Írta: Budai István / Látták: /

Megéri újítani a panírozás terén. A legegyszerűbb hússzeleteket is különlegessé varázsolhatod egy-egy különleges panírral. Mutatunk is hozzá pár ötletet.




  • 1. Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes panírban

    Hozzávalók:

    1. 4 nagyobb szelet sertés tarja
    2. 1/2 l tej
    3. 3-4 gerezd fokhagyma
    4. finomliszt
    5. tojás
    6. natúr cornflakes

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    2. Mura menti csirkemell

    Hozzávalók:

    1. 80 dkg csirkemell
    2. 450 g tejföl
    3. 2 tojás
    4. 3 ek finomliszt
    5. 4 gerezd fokhagyma
    6. medvehagyma
    7. petrezselyemzöld

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    3. Sajtkrémes bundában sült csirkemell

    Hozzávalók:

    1. 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
    2. 1 csapott kk só
    3. 10 dkg liszt a forgatáshoz
    4. 7-8 dl olaj a sütéshez
    5. 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
    6. 1 nagyobb tojás
    7. 0,5 kk só
    8. 2 csipet őrölt bors
    9. 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
    10. 3 jó púpos ek liszt
    11. 1 dl tej

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    4. Fokhagymás-tejfölös bundában sült csirke

    Hozzávalók:

    1. 50 dkg csirkemell filé
    2. 5 ek tejföl
    3. 2 tojás
    4. 5 ek liszt + a hús forgatáshoz
    5. 3 gerezd fokhagyma
    6. olaj a sütéshez
    7. ízlés szerint só és őrölt bors
    8. krémsajt ízlés szerint (1-2 kk)

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    5. Gombás bundában sült csirkemell

    Hozzávalók:

    1. 80 dkg csirkemell filé
    2. 2 csapott ek finomliszt
    3. 2 tojás
    4. 10 dkg vargánya gomba
    5. 1 csokor medvehagyma
    6. só ízlés szerint
    7. bors ízlés szerint
    8. 3 dl napraforgó olaj

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    6. Sertéskaraj juhtúrós bundában

    Hozzávalók:

    1. 50 dkg sertéskaraj
    2. 15 dkg juhtúró
    3. 15 dkg finomliszt
    4. 3 tojás
    5. só, bors
    6. 1 dl tej
    7. olaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    7. Lilahagymás bundában sült csirkecomb

    Hozzávalók:

    1. 4 csirkecomb (kicsontozva)
    2. 2 tojás
    3. 2 ek olaj + a sütéshez
    4. kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
    5. 3 ek tej
    6. 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
    7. apróra vágott petrezselyemzöld

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    8. Csirkeszárny fűszeres-kukoricalisztes bundában

    Hozzávalók:

    1. 1 kg csirkeszárny
    2. 4 tojás
    3. 2 tk mustár
    4. 1 tk csípős Piros Arany
    5. 1 tk szárnyas fűszerkeverék
    6. 3 gerezd fokhagyma
    7. 1 dl tej
    8. kukoricaliszt (amennyit felvesz)
    9. kb 5 dl olaj a sütéshez

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    9. Sárgarépás bundában sült csirkefalatok

    Hozzávalók:

    1. 1 nagyobb csirkemellfilé
    2. 0,5 kk só
    3. 3 ek liszt a forgatáshoz
    4. kb 4 dl olaj a sütéshez
    5. 1 nagy szál sárgarépa (kb 8 dkg)
    6. 2 nagyobb tojás
    7. 3 jó púpos ek tejföl
    8. 1 csapott kk só
    9. 1 nagy csipet őrölt bors
    10. 1 csapott kk házi fokhagymakrém
    11. 3 púpos ek liszt

    A recept ide kattintva folytatódik! >>>

    Szólj hozzá