1. Almás-habos szelet recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Piskóta:
- tojás
- 8 dkg finomliszt
- 2 dkg étkezési keményítő
- 10 dkg cukor
- 0,5 dl olaj
- 0,5 teáskanál sütőpor
- csipet só
Almás réteg:
- 2 kg alma (hámozatlanul mért súly)
- 3 evőkanál cukor (az alma savanyúságától függően)
- 2 teáskanál fahéj
- 1 csomag vaníliaízű pudingpor
- 1 dl víz
Habos réteg:
- 3 dl habtejszín
- 3 evőkanál porcukor
Recept ide kattintva folytatódik »»»
2. Csokis keksztorta recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Krém:
- 1,2 liter tej
- 10 evőkanál cukor
- 3 csomag csokoládéízű pudingpor
- 20 dkg tejcsokoládé
- 15 dkg vaj
Továbbá:
- 40 dkg csokoládé darabos vajas keksz
- 40 dkg vajas keksz
Díszítéshez:
- csokoládé reszelék
- liofilizált málna
- kókuszreszelék
Recept ide kattintva folytatódik »»»
3. Erdei gyümölcsös-kekszes szelet recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Csokis krém:
- 3,5 dl tej
- 1 csomag csokoládéízű pudingpor
- 3 evőkanál cukor
- 5 dkg vaj
Vaníliás krém:
- 3,5 dl tej
- 1 csomag vaníliaízű pudingpor
- 3 evőkanál cukor
- 25 dkg mascarpone
Eredi gyümölcsös réteg:
- 50 dkg erdei gyümölcs (fagyasztott)
- 3 evőkanál cukor
- 50 g zselatinpor
- 1 dl víz
Máz:
- 20 dkg étcsokoládé
- 2 dl tejszín
Továbbá:
- 40 dkg vajas keksz (kb)
Recept ide kattintva folytatódik »»»
4. Kinder Schoko Bons desszert recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 40 dkg vajas keksz
Krém:
- 50 dkg mascarpone
- 3 evőkanál porcukor
- 10 dkg fehér csokoládé
- 4 dl habtejszín
- 7 dkg mogyoró krokant
Tetejére:
- tejszínhab
- mogyoró krokant
- fehér csokoládé
Recept ide kattintva folytatódik »»»
5. Nutellás kocka recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tésztához:
- tojás
- 15 dkg cukor
- 2 evőkanál olaj
- 4 evőkanál tej
- 20 dkg finomliszt
- 2 evőkanál kakaópor
- 0,5 csomag sütőpor
Locsoláshoz:
- 1,5 dl tej
- 1 teáskanál nutella
Krémhez:
- 50 dkg mascarpone
- 25 dl habtejszín
- 3 evőkanál nutella
Recept ide kattintva folytatódik »»»
6. Fehér csokis máktorta sütés nélkül recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 20 dkg darált mák
- 10 dkg cukor
- 20 g vaníliás cukor
- 80 g búzadara
- csipet só
- 6 dl tej
- 15 dkg vaj
- 25 dkg darált keksz
- 2 citrom héja
- citromlé (ízlés szerint)
Máz:
- 100 g fehér csokoládé
- 50 ml tejszín
Recept ide kattintva folytatódik »»»
7. Rákóczi túrós sütés nélkül recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- vajas keksz (kb 20-25 dkg)
- 500 g túró (krémes)
- 250 g mascarpone
- 3 ek porcukor (ízlés szerint lehet több is, kóstoljuk meg a krémet!)
- 1 citrom héja
- 1 evőkanál citromlé
- sárgabaracklekvár (kb 30-35 dkg)
Recept ide kattintva folytatódik »»»
8. Grízes szelet recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Alap:
- 25 dkg vajas keksz (kb)
Kókuszos réteg:
- 1 liter tej
- 150 g cukor
- 1 teáskanál vanília aroma
- 180 g búzadara
- 150 g vaj
- 120 g kókuszreszelék
Csokis réteg:
- 8 dl tej
- 2 cs csokoládéízű pudingpor
- 100 g cukor
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 100 g étcsokoládé
Tetejére:
- kókuszreszelék
Recept ide kattintva folytatódik »»»
9. Karamellás-diós szelet recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tészta:
- tojás fehérje
- csipet sót
- 120 g cukor
- 3 evőkanál finomliszt
- 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
- 0,5 csomag sütőpor
- 150 g darált dió
Locsolás:
- 1 dl tej (kb)
Krém:
- 180 g cukor
- 600 ml tej
-
6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 2 csomag karamellízű pudingpor
- 200 g vaj
Tetejére:
- 2 dl habtejszín
Recept ide kattintva folytatódik »»»
10. Igazi klasszikus: Mese almás recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 15 dkg vaj
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- 2 dl tejföl
- tojás sárgája a kenéshez
- 3 kg alma (héjastul, magházastul számolva)
- cukor
- fahéj
Recept ide kattintva folytatódik »»»
11. Diós-vaníliás szelet recept
Hozzávalók:
Hozzávalók:
Tésztához:
- tojás
- 30 dkg cukor
- 15 evőkanál víz
- 30 dkg liszt
- 15 dkg darált dió
- 1/2 csomag sütőpor
- diónyi vaj
- 3 dl cukrászhab a tetejére
Krémhez:
- 1 csomag vaníliás puding
- 4 evőkanál cukor
- 2 csapott evőkanál liszt
- 2 evőkanál vaníliás cukor
-
4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 3 dl tej
- 2 dl habtejszín
- 15 dkg margarin
Recept ide kattintva folytatódik »»»
12. Puncsos kekszes süti recept
Hozzávalók:
Hozzávalók egy 30*30 cm-es süteményhez:
Tészta:
- tojás
- 150 g porcukor
- 80 g puha zsír
- 3 ek kakaópor
- 5 ek tej
- fél csomag sütőpor
- 450-500 g finomliszt (a liszt minőségétől függően)
Krém:
- 3 csomag puncsízű pudingpor
- 3 ek liszt
- 1,5 l tej
- 6 ek cukor
- 25 dkg margarin
Továbbá:
- kb 50 dkg vajas vagy háztartási keksz
- 200 g étcsokoládé
- 6 ek olaj