1. Reszelt almás krémes
Hozzávalók:
- 350 g finomliszt
- 1,5 teáskanál sütőpor
- egy csipet só
- 1 cs vaníliás cukor
- 70 g cukor
- 200 g margarin vagy vaj
- 1 tojás
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Almás pite
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg zsír
- 1/2 csomag sütőpor
- 2 dl tejföl
- csipet só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Viktória szelet
Hozzávalók:
- 2 tojás
- 10 dkg cukor
- 5 dkg margarin
- 40 dkg finomliszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 kávéskanál mézeskalács fűszerkeverék (csapott)
- 2 ek méz (meleg)
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Almás krémes
Hozzávalók:
- 5 alma
- 5 tojás
- 18 dkg cukor
- 25 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 dl olaj
- 1 dl tej
- 3 ek kakaópor
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Reszelt almás linzer
Hozzávalók:
- 40 dkg liszt
- 20 dkg margarin
- 15 dkg cukor
- 2 tojássárgája
- 1 csomag sütőpor
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Nagyi almáspitéje
Hozzávalók:
- 400 g finomliszt
- 2 dkg élesztő
- 70 g cukor
- csipet só
- 200 g margarin
- 1 tojás
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
7. Almás tekercs fahéjas mascarponekrémmel
Hozzávalók:
- 4 tojás
- 10 dkg cukor
- 1 tk vaníliakivonat
- 10 dkg liszt
- csipet só
- 1,5 ek olaj
- kb 4 közepes alma
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
8. Almás-fahéjas túrós sütemény
Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 6 tojás
- 140 g tejföl
- 16 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 14 dkg liszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- ízlés szerint mazsola
- 4-5 db alma
- 1-2 kk fahéj
- ízlés szerint porcukor a tálaláshoz
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
9. Habos almás
Hozzávalók:
- 40 dkg finomliszt
- 30 dkg barnacukor
- 15 dkg porcukor
- fél csomag sütőpor
- 20 dkg margarin
- 4 tojás
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
10. Olga almása
Hozzávalók:
- 3 tojás
- 15 dkg porcukor
- 10 dkg rétesliszt
- 5 dkg finomliszt
- 8 g sütőpor
- 75 ml napraforgó olaj
- 75 ml víz
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- 4 közepes nagyságú alma
- fél citromból nyert citromlé
- 2 csomag vaníliás cukor
- 2 kávéskanál őrölt fahéj