Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mustár uborka – Senfgurken recept

Mustár uborka  – Senfgurken
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 5 kg vastagabb és nagyobb szemű uborka
    • 187,5 dkg cukor
    • 1 maréknyi só
    • 0,5 l 10 %-os ecet
    • 250 g hagyma
    • kapor
    • mustármag
    • borsikafű
    • torma

    Elkészítése:

    A uborkák végeit levágjuk, meghámozzuk. Miután félbevágtuk őket a magházát kanállal kikaparjuk. Ezután egy nagyon tálba, legjobb cserépedényben, de egy sima mélyebb tál is megteszi, beletesszük az uborkákat, majd a többi hozzávalót is. (ecet, hagyma karikázva, só, cukor és a fűszerek). Jól összekeverjük és tiszta terítővel letakarjuk. 3 napon keresztül kell érlelni, de naponta többször vessünk rá egy pillantást és keverjük át.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá