Medvehagyma pesto recept

Hozzávalók:
- 100 g medvehagyma
- 35 g fenyőmag (pirított)
- 70 g reszelt parmezán
- 1 teáskanál só
- feketebors (őrölt)
- 100 ml extra szűz olívaolaj
Elkészítése:
A hagymát mossuk meg, majd vágjuk nagyobb darabokra (még a szárát is).
Tegyük késes aprítóba a medvehagymát, a pirított fenyőmagot, a parmezánt, sót és borsot. Pépesítsük az egészet 1-2 perc alatt. Adjuk hozzá az olajat is és azzal is indítsuk el a gépet 1-2 percre.
Szedjük a pestot egy kisebb üvegbe és a tetekére öntsünk kevés olajat, így nem fog bebarnulni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »
Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »