Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Medvehagyma pesto recept

Medvehagyma pesto
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 100 g medvehagyma
    • 35 g fenyőmag (pirított)
    • 70 g reszelt parmezán
    • 1 teáskanál só
    • feketebors (őrölt)
    • 100 ml extra szűz olívaolaj

    Elkészítése:

    A hagymát mossuk meg, majd vágjuk nagyobb darabokra (még a szárát is).

    Tegyük késes aprítóba a medvehagymát, a pirított fenyőmagot, a parmezánt, sót és borsot. Pépesítsük az egészet 1-2 perc alatt. Adjuk hozzá az olajat is és azzal is indítsuk el a gépet 1-2 percre.

    Szedjük a pestot egy kisebb üvegbe és a tetekére öntsünk kevés olajat, így nem fog bebarnulni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá