1 . Libazsíros lilahagymás pogácsa
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 1 púpos ek libazsír
- 1 dl tej
- 1 kk cukor
- 40 g élesztő
- 1 tojás
- 2-3 dl tejföl
- 3 tk só
- libazsír (kenéshez)
- 2-3 fej lila hagyma
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Fokhagymás pogácsa
Hozzávalók:
- 1 kg liszt
- 1 élesztő
- 750 ml tej
- 2 ek cukor
- 1 ek só
- 1 dl olíva olaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Kolbászos pogácsa
Hozzávalók:
- 30 dkg finomliszt
- 20 dkg vaj
- 2,5 dkg élesztő
- 150 ml hideg tej
- 1 teáskanál só
- 5-6 csepp ecet
- 1 szál debreceni kolbász felszeletelve (vagy más kolbász)
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Káposztás hajtogatott pogácsa
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 2 kk só
- 10 dkg tyúkzsír
- 2,5 dkg élesztő
- 1,5 dl tej
- 1 tk cukor
- 1 tojás sárgája
- 3 púpos ek tejföl
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Vörösboros tepertős pogácsa
Hozzávalók:
- 40 dkg szitált finomliszt
- 1,5 dl tejföl
- 2,5 dkg élesztő
- 1 dl tej
- 1 kk cukor
- 3 ek vörösbor
- 2 kk só
- 1 tojás
- 10 dkg margarin
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Füstölt csülkös pogácsa
Hozzávalók:
- 50 dkg liszt
- 2,5 dkg élesztő
- 35 dkg megfőzött füstölt csülök
- 2 kk só
- 0,5 kk őrölt bors
- 1 egész tojás
- 2,5-3 dl tejföl
- 1 tojás felverve 1 csipet sóval és borssal a lekenéshez