1. Sült császárszalonna házilag
Hozzávalók:
- 1,5 kg bőrös császárszalonna (csont nélkül)
- 2 db vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 3 babérlevél
- 1 tk fekete szemesbors
- 1 kk koriander mag
- 1 ek só
- 20 dkg sertészsír a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Vasi pecsenye
Hozzávalók:
- 4 szelet sertéskaraj
- 4 gerezd fokhagyma
- 2 dl tej
- ízlés szerint só
- 3 ek finomliszt
- 1 tk pirospaprika
- 0,5 dl étolaj
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Debreceni töltött karaj
Hozzávalók:
- 1 kg sertés rövidkaraj
- 250 g kolbász (füstölt)
- 1 közepes paradicsom
- 1 közepes paprika
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint (őrölt)
- 1 kk fűszerpaprika
- 3 ek napraforgó olaj
- 0,5 dl víz
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Mézes mustáros oldalas
Hozzávalók:
- 1 kg oldalas
- 4-5 ek méz
- 4-5 ek mustár
- 1dl bor
- 1dl szójaszósz
- vegeta, bors,magyaros fűszerkeverék
- 2dl víz
- 1ek zsiradék
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Pörkölt tarjából bográcsban
Hozzávalók:
- 1,5 kg sertéstarja
- 3 nagy fej vöröshagyma
- 3 púpos ek tyúkzsír
- 3 nagyobb paprika
- 3 közepes paradicsom
- 1,5 tk őrölt paprika
- 1 ek paprikakrém (ízlés szerint lehet csípős is)
- 2 kk só
- 1 kk őrölt bors
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Fűszeres sertésszelet borban pácolva
Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 1 tk durvára darált bors
- 1 tk grill fűszerkeverék
- 4 ek mustár
- 2 chili paprika
- 2 dl félédes vörösbor
- só
- étolaj