Tarhonyás muflonragu rókagombával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg muflonlapocka
- 50 dkg rókagomba
- 4 szál sárgarépa
- 1 zellergumó
- 1 kk borsikafű (friss, vagy szárított)
- 1 kk rozmaring (friss, vagy szárított)
- 3 babérlevél
- 5 dkg füstölt szalonna
- 2 vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 50 dkg tarhonya
- 1 dl száraz vörösbor
- só
Elkészítése:
A húst csíkokra (tokányra) vágjuk. A felaprított szalonna kisütött zsírján megdinszteljük a kockára vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát.
Hozzáadjuk a húst, és fehéredésig pirítjuk, majd felöntjük a borral, fűszerezzük, sózzuk, és addig főzzük, amíg a hús félig megpuhul. Az elfőtt levet kevés vízzel pótoljuk.
Ezután hozzáadjuk a nagyobb darabokra vágott zellert, a sárgarépát és rókagombát. Hozzáadjuk a tarhonyát, felöntjük kétszeres mennyiségű vízzel, ízlés szerint sózzuk, és fedő alatt addig főzzük, amíg minden megpuhul benne.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »