Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes citromtorta recept

Tejszínes citromtorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    A piskótához:

    • 8 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból piskóta

    A krémhez:

    • 25 dkg mascarpone
    • 1 citrom leve, és héja
    • 2 dl hullala habtejszín
    • cukor ízlés szerint

    A tetejére:

    • 1 szeletelt citrom
    • aprított gumicukorkák
    • 2 dl hullala

    Elkészítése:

    A piskótát a szokásos módon megsütjük.

    A krémhez kemény habbá verjük a 2 dl habtejszínt, összekeverjük a mascarpone-val, a citrom levével és reszelt héjával. Ízlés szerint cukrozzuk, majd egy fél órára hűtőbe tesszük.

    A piskótát kettévágjuk, és megtöltjük a krémmel. A tetejét negyedelt, vékonyra szelt citrommal, habtejszínnel és apróra vágott gumicukorral díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá