Fehér csokis sajttorta – A sütés nélküli csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy 22 cm-es tortaformához:
- 30 dkg kakaós keksz
- 10 dkg vaj
- 50 dkg mascarpone
- 2 dl habtejszín
- 2 tasak habfixáló (ne hagyd ki akkor sem, ha cukrászhabbal dolgozol)
- 3 evőkanál porcukor
- 2 tasak vaníliás cukor
- 5 dkg fehér csokoládé
- 10 dkg étcsokoládé
Elkészítése:
A kekszet összetörjük, majd jól elkeverjük a vajjal és lekapcsolható oldalú sütőformába simítjuk.
A mascarponét a porcukorral és a vaníliás cukorral összedolgozzuk, a fehér csokoládét lereszeljük és belekeverjük.
A habot felverjük és hozzáadjuk a habfixet, majd összedolgozzuk a krémmel, eloszlatjuk a kekszes alapon.
Közben felolvasztjuk az étcsokoládét és a krém tetejére csorgatjuk, lehűtve kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »