Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Répatorta recept

Répatorta
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 bögre (2,5 dl) liszt
    • 1 bögre barna cukor
    • 1 bögre kristálycukor
    • 1 teáskanál fahéj
    • 1 tk sütőpor
    • 1 tk szódabikarbóna
    • 1 bögre étolaj
    • 4  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    Krém:

    • 10 dkg krémsajt (mascarpone)
    • 6 dkg puha vaj
    • 1 csomag vaníliás cukor
    • 3/4 bögre porcukor

    Elkészítése:

    A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd belekeverünk 4-5 db közepes méretű sárgarépát reszelve. A tésztát 160 fokon megsütjük egy 24 cm-es tortaformában.

    Még a tészta sül a krém hozzávalóit összekeverjük és a kihűlt tésztát megkenjük vele.

    Tipp:

    A krémet ketté lehet venni és az egyik felébe lehet kakaóport keverni. A kakaós krémmel lehet díszíteni az elkészült tortát.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá