Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Oroszkrém torta recept

Oroszkrém torta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
    • 40 dkg cukor
    • 8 evőkanál meleg víz
    • 25 dkg liszt
    • 1/2 cs sütőpor
    • 8  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS felvert habja

    Töltelék:

    • 2-3 dl habtejszín
    • 1 cs habfixáló
    • 1 cs vanília ízű pudingpor

    Tetejére:

    • 3 dl habtejszín
    • 1 cs habfixáló

    Elkészítése:
    A tojás sárgáját a cukorral és a meleg vízzel kikeverjük.Beletesszük a sütőporral elkevert lisztet és a tojás felvert habját. Torta formában megsütjük. Ha kihült 3 részre vágjuk.
    Töltelék: A habtejszínt a habfixáló porral habbá verjük, majd ehhez hozzákeverjük a vaníliás pudingport. A kész vaníliás habos krém 2/3-val megtöltjük a tortalapokat, 1/3 részével bekenjük a tortát.
    Tetejét a 3 dl habbá vert habtejszínnel díszítjük, amibe szintén habfixálót keverünk. Ízlés szerint díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá