Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Oroszkrém torta recept

Oroszkrém torta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    Piskótához:

    • 6 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS (Külön választva)
    • 6ek cukor
    • 1 késhegynyi sütőpor
    • 6 ek liszt

    Krémhez:

    • 500 ml habtejszín
    • 2cs vaníliás pudingpor
    • barackbefőtt
    • 2 ek cukor

    Díszítéshez:

    • Ízlés szerint marcipán

    Elkészítése:
    A tojásokat különválasztjuk két keverőtálba. A tojások sárgáját 6 ek cukorral simára, szinte tejfölszerűre keverjük.
    Hozzáadunk egy kevés vaníliás cukrot. A liszthez hozzákeverjük a sütőport és kanalanként adagolva, szitálva a tojásos cukorhoz adjuk.
    Végül a tojásfehérjéből kemény habot verünk és lazán a lisztes masszába forgatjuk. 180 fokon kb. 20 perc alatt elkészül.
    Amikor elkészült, a lapot 3-ba vágjuk. A habtejszínt kemény habbá verjük.
    A két pudingport, a 2 ek cukrot megfőzzük, beledaraboljuk a barackot.
    Tetszőlegesen díszítjük!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá