Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gesztenyés lúdláb torta recept

Gesztenyés lúdláb torta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
100 perc
Mennyiség:
12 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:
    Tészta:

    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 kanál cukor
    • 1 kanál liszt
    • 1 kanál kakaópor

    Krém:

    • 1 cs csokis hidegen keverhető pudingpor
    • 6 dl habtejszín
    • 2 kanál rum
    • 250 g gesztenyemassza
    • 1 cs vaníliás cukor

    Elkészítése:

    A tojásokat a cukorral keményre verjük és hozzászitáljuk a kakaót és lisztet. Sütőpapírral bélelt, 20 cm-es tortakarikába töltjük és 160 fokon megsütjük.

    A krém hozzávalóit kézimixerrel felverjük.

    A piskótát tortakarikába rakjuk és megtöltjük a krémmel. Tortánkat hűtőbe tesszük pár órára, ha megkötött késsel körbevágjuk és kivesszük a karikából.

    A kész tortát csokival leöntjük és a maradék krémmel, meggyszemekkel díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá