Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Feketeerdő torta recept

Feketeerdő torta
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    6  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból sütött pikóta

    A töltelékhez:

    • 3 dl meggylé
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 6 dkg kristálycukor
    • 20 dkg lecsöpögtetett meggybefőtt
    • 0,5 l tejszínhab ( vagy a dobozos és felrázós vagy pedig a felverős)

    Elkészítése:
    Kerek tortaformában megsütjük a piskótát,három részre vágjuk.A meggylevet a pudingporral meg a cukorral sűrű krémmé főzzük,és a tűzről lehúzva hozzáadjuk a kimagozott meggyet. A tejszínt kemény habbá verjük. Utána az első tortalapot megkenjük a meggyes töltelékkel,majd a tejszínből is ugyanannyi kerül rá. Ugyanígy teszünk a következő piskótalappal is. Utoljára rákerül a harmadik piskóta.Tetejét és az oldalát is bevonjuk tejszínhabbal.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá