Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Eredeti német sajttorta recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:
    Tésztához:

    • 200 gr. liszt
    • 75 gr. cukor
    • 75 gr. vaj
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 teáskanál sütőpor

    Töltelékhez:

    • 500 gr. túró
    • 150 gr. cukor
    • 2 cs. vaníliás cukor
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • Fél bögre olaj
    • Fél bögre tej
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 kis citrom leve, esetleg reszelt héja (utóbbi nem muszáj)

    Elkészítése:
    Keverjük össze a töltelék alapanyagait, és hogy ne legyen darabos botmixerrel keverjük át, hogy lágy krém legyen belőle.A tészta hozzávalóit gyúrjuk össze.
    Előre kizsírozott és lisztezett tortaformába tegyük bele a tésztát úgy, hogy a pereméig emeljük (gyúrjuk) fel. Majd öntsük bele a krémet, hogy a tésztán ne follyon túl.

    Sütőbe 175-180 fokon 50-60 percig süssük, amíg a teteje megbarnul.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá