Egyszerű mogyorókrémes torta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
8 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSból készült 18 cm-es piskóta (recept itt)
- 3 dl tej
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- Kb. 10 dkg porcukor
- 1 tasak vaníliás cukor
- Kb. 12 dkg margarin
- Kb. 6 púpos ek nutella
- Pár kocka tejcsokoládé a díszítéshez
Elkészítése
A pudingport a tejjel csomómentesre keverjük, majd sűrűre főzzük. Hagyjuk kihűlni, közben párszor átkavarjuk, hogy ne legyen csomós. Beleforgatjuk a nutellát.
A porcukrot és a vaníliás cukrot kikeverjük a margarinnal, majd a kihűlt pudinggal simára keverjük.
A kihűlt tortalapot kettévágjuk. A krém Kb. 1/3-ával megtöltjük, a maradékkal pedig kívülről bevonjuk.
Reszelt tejcsokoládéval, illetve csokoládé kockákkal és citromfű levéllel díszítjük.
Pár órát a hűtőben pihentetjük.
Tipp:
Párom szülinapjára készült ez a roppant egyszerű és kisméretű torta. A piskóta receptjét már korábban bemutattam itt: https://receptneked.hu/torta-receptek/egyszeru-piskota-kis-tortahoz/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.