Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spagetti húsgombóccal recept

Spagetti húsgombóccal
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg darált hús
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5dkg zsemlemorzsa
    • 4 evőkanál petrezselyemzöld
    • olaj
    • só, bors
    • 1 nagy fej hagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    • 1 közepes sárgarépa
    • 1 paradicsom
    • 2 evőkanál liszt
    • paradicsomlé
    • 1 babérlevél
    • 1 húsleveskocka, vagy ételízesítő
    • 1 csomag spagetti

    Elkészítése:
    A darált húsból sóval, borssal, tojással, zsemlemorzsával és a petrezselyemzöldből fasírtot gyúrunk és az olajon diónyi gombócokat sütünk belőle. Tányérra szedjük és a visszamaradt olajon megpároljuk a hagymát, fokhagymát, a sárgarépát (nagyon apróra vágva) és a paradicsomot. Meghintjük liszttel, felöntjük paradicsomlével, babérlevéllel és leveskockával fűszerezzük. Visszatesszük a húsgombócokat a szószba és készre főzzük.
    Spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá