Spagetti húsgombóccal recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 40 dkg darált hús
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5dkg zsemlemorzsa
- 4 evőkanál petrezselyemzöld
- olaj
- só, bors
- 1 nagy fej hagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 közepes sárgarépa
- 1 paradicsom
- 2 evőkanál liszt
- paradicsomlé
- 1 babérlevél
- 1 húsleveskocka, vagy ételízesítő
- 1 csomag spagetti
Elkészítése:
A darált húsból sóval, borssal, tojással, zsemlemorzsával és a petrezselyemzöldből fasírtot gyúrunk és az olajon diónyi gombócokat sütünk belőle. Tányérra szedjük és a visszamaradt olajon megpároljuk a hagymát, fokhagymát, a sárgarépát (nagyon apróra vágva) és a paradicsomot. Meghintjük liszttel, felöntjük paradicsomlével, babérlevéllel és leveskockával fűszerezzük. Visszatesszük a húsgombócokat a szószba és készre főzzük.
Spagettivel és reszelt sajttal tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.