Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Spenótos töltött cannelloni recept

Spenótos töltött cannelloni
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • cannelloni tészta (egy doboz, kb 20-30 dkg)
    • kb 15-20 dkg parajpüré
    • kb 30 dkg csirkemellfilé
    • pár gerezd fokhagyma
    • 15 dkg márványsajt
    • só, bors
    • 1 kis doboz tejföl
    • 5-5 dkg trappista és füstölt sajt

    Elkészítése:
    A csirkemellet felkockáztam és kis olajon megpároltam majd fedő alatt kb 10 percig puhára főztem. Hozzáadtam a parajpürét, zúzott fokhagymát és az összetördelt márványsajtot. Összefőztem majd kivajaztam egy jénai tálat. Megtöltöttem a cannellonikat ezzel a töltelékkel és egymás mellé helyeztem őket. A tetejüket jó alaposan megkentem tejföllel (de lehet besamelt is csinálni) és trappista és füstölt sajtot reszeltem rá. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütöttem.

    Sztori: A recept a saját blogomon található, a fotót én készítettem!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá