Spenótos töltött cannelloni

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • cannelloni tészta (egy doboz, kb 20-30 dkg)
  • kb 15-20 dkg parajpüré
  • kb 30 dkg csirkemellfilé
  • pár gerezd fokhagyma
  • 15 dkg márványsajt
  • só, bors
  • 1 kis doboz tejföl
  • 5-5 dkg trappista és füstölt sajt

Elkészítése:
A csirkemellet felkockáztam és kis olajon megpároltam majd fedő alatt kb 10 percig puhára főztem. Hozzáadtam a parajpürét, zúzott fokhagymát és az összetördelt márványsajtot. Összefőztem majd kivajaztam egy jénai tálat. Megtöltöttem a cannellonikat ezzel a töltelékkel és egymás mellé helyeztem őket. A tetejüket jó alaposan megkentem tejföllel (de lehet besamelt is csinálni) és trappista és füstölt sajtot reszeltem rá. Előmelegített sütőben 180 fokon 20 percig sütöttem.

Sztori: A recept a saját blogomon található, a fotót én készítettem!