Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Pasta al tonno recept

Pasta al tonno
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
20 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 2 tonhal konzerv
    • 1 szardínia konzerv
    • 250 ml zsíros főzőtejszín
    • 1 dl olívaolaj
    • 4 ek parmezán sajt
    • 2 ek vaj
    • 50 dkg spagetti
    • bors
    • petrezselyemzöld
    • fekete olívabogyó

    Elkészítése:

    A konzerveket lecsepegtetjük, az összeset egy tálba öntjük és belekeverjük a főzőtejszínt, az olíva olajat és a parmezán felét. Sózzuk, borsozzuk, majd petrezselyem zöldet adunk hozzá.

    A tésztát sós vízben kifőzzük, majd lecsepegtetjük és egy száraz edénybe öntjük. Vajat adunk hozzá és teljes olvadásig kevergetjük . Hozzáadjuk a tonhalas masszát és megszórjuk a maradék parmezánnal és fekete olívabogyóval díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá