Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Parmezános spagetti kékkagylóval és rukkolával recept

Parmezános spagetti kékkagylóval és rukkolával
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
10 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 konzerv kékkagyló (én füstöltet vettem, ami repceolajban van eltéve)
    • spagetti tészta
    • parmezán sajt
    • 2 gerezd fokhagyma
    • kevés kápia paprika
    • rukkola

    Elkészítése:

    A tésztát főzzük ki a megszokott módon. Egy serpenyőben hevítsünk némi vajat, erre tegyük a préselt fokhagymát, amit rövid ideig pároljunk.

    Tegyük rá a tésztát, keverjük jól össze. Szórjuk meg parmezánnal. Most már mehet rá a kagyló, a rukkola és a karikázott paprika. Fűszerezzük még ízlés szerint, végül szórjuk meg még parmezán sajttal.

    Tipp:

    A rukkola és a paprika tetszés szerint mehet bele, ezért nem írtam mennyiséget.

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá