Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Olasz gombaragu recept

Olasz gombaragu
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg gomba
    • 2 db sárgarépa
    • 1 db petrezselyem
    • 1 fej vöröshagyma
    • 1 gerezd fokhagyma
    • pirospaprika
    • őrölt fekete bors
    • oregánó
    • bazsalikom
    • 2-3 db babérlevél
    • 3 ek ketchup
    • 2 dl tejföl
    • 2 ek finomliszt
    • 1 csomag spagetti tészta

    Elkészítése:

    A répát és a petrezselymet megtisztítjuk és lereszeljük nagylyukú reszelőn. Az apróra vágott hagymát kevés olajon megdinszteljük, rászórjuk a paprikát és ezután hozzáadjuk a reszelt zöldségeket, majd végül a gombát.

    Miután elfőtte a levét lehúzzuk a tűzről és hozzáadjuk a ketchupot és fűszerezzük a sóval, borssal, fokhagymával, oregánóval, bazsalikommal  és a babérlevéllel.

    Annyi vízzel felöntjük, ami majdnem ellepi és puhára főzzük. Ha megpuhult akkor behabarjuk a tejföl és liszt keverékével. Spagettivel tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá