Mustáros-sonkás rakott tészta recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- fodros kocka tészta
- főtt-füstölt sonka vagy tarja
- 1 vöröshagyma
- bors
- 3-4 ek mustár
- 1 nagy doboz tejföl
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 gerezd fokhagyma
- reszelt sajt
Elkészítése:
Főzzük ki a tésztát a megszokott módon. A sonkát és a hagymát kockázzuk fel.
Kevés libazsíron (más is lehet, nálam épp ez volt itthon) megdinszteljük a hagymát, majd hozzáadjuk a sonkát is, és együtt pirítjuk. Hozzáadunk 3-4 ek mustárt, borsot, és a préselt fokhagymát. Hozzákeverjük az 1 tojást és a tejfölt, majd az egészet beleöntjük egy tepsibe.
Tetejére tegyünk még egy kis tejfölt, és reszeljük rá a sajtot is.
Előmelegített sütőben kb. 30 percig sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.