Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Milánói ravioli recept

Milánói ravioli
Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    A tésztához:

    • 20 dkg finomliszt
    • 10 dkg rétesliszt (lehet finom liszt is)
    • 3  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS

    A töltelékhez:

    • 15 dkg gépsonka (prágai sonka)
    • 10 dkg sajtkrém
    • 2 evőkanál tejföl
    • fél fej vöröshagyma üvegesre pirítva
    • majoranna
    • bors

    A mártáshoz:

    • 15 dkg gomba
    • 2-3 dl paradicsompüré
    • bors
    • olíva olaj
    • bazsalikom

    parmezán (vagy garana padano)

    Elkészítése:

    A liszthez hozzáadom a tojásokat és sót és kemény tésztát gyúrok belőle. Húsz percig fólia alatt pihentetem, majd vékonyra nyújtom.

    A töltelékhez a hozzávalókat összekeverem, a tésztára kiskanálnyi adagokat helyezek, majd a tésztát felvágom és félhold formákba csomagolom a töltelékeket.

    A félholdak széleit összenyomkodom. Forrásban lévő sós vízben pár perc alatt kifőzöm.

    A mártáshoz az olajon megpirítom a gombát, hozzáadom a paradicsompürét, sót, borsot, bazsalikomot és összeforralom.

    Tálaláskor gazdagon megszórom parmezánnal.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá