Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mascrponéval, nutellával töltött calzone recept

Mascrponéval, nutellával töltött calzone
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
70 perc
Mennyiség:
3 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 30 dkg liszt
    • 2 dkg élesztő
    • 1 tk cukor
    • kevés tej
    • 4 ek olvasztott vaj
    • 1 csomag vaníliás cukor

    Töltelék

    • 1 kisüveg nutella
    • 25 dkg mascarpone krémsajt
    • 1 ek porcukor
    • 2 ek olíva olaj (a kenéshez)

    Elkészítése:

    Az élesztőt a cukros tejben felfuttatom, majd a lisztet és a többi hozzávalót a robotgép táljába öntöm és összedolgozom.

    Ezután meleg helyen kelesztem, ha megkelt, három egyforma darabra osztom a tésztát.

    Kerek lapot nyújtok és az tészta 1/4 részét Nutellával, a másik 1/4 részét a cukorral kikevert krémsajttal megkenem. Ráhajtom a másik felét, és összecsípem az alját, hogy sülés közben ki ne folyjon a töltelék. Olíva olajjal lekenem egy ecsettel, és előmelegített, 200 fokos sütőben 13 perc alatt készre sütöm. Vaníliás porcukorral megszórva tálalom.

    David Rocco receptje.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá