Mascarponés spagetti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 2 személyre:
- 250 g spagetti
- 3 ek mascarpone
- 5-6 db aszalt paradicsom
- 2 ek olívaolaj (a fűszeres aszalt paradicsom olajából használtam)
- só
- fehérbors
- frissen őrölt koriander
- petrezselyem levél
- tetejére reszelt sajt
Elkészítése: Elkészítés
Lobogó sós víz és pici olaj keverékében a tészta csomagolásán feltüntetett ideig főzzük a tésztát.
Amíg ez megtörténik el is készül a mártásunk. Edényben 2 ek olívaolajjal (aszalt paradicsom olajával) és a darabolt aszalt paradicsommal, fűszerekkel elkeverjük a mascarponét.
Házi mascarpone is kiváló hozzá, receptjét itt találjátok.
https://receptneked.hu/eloetelek/hazi-kremsajt/
A forró leszűrt tésztát átforgatjuk benne, apróra vágott petrezselyemmel és reszelt sajttal szórva tálaljuk.
Jó étvágyat:)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »